Hey you! 

Entreprenör, coach & motiverande talare. 

"Jag tror att jag är satt på jorden för att göra världen till en bättre plats, hjälpa människor att hitta hem inom sig själva och välmående &medvetenhet som en löpeld över planeten."

Nathalie är en framstående coach i Sverige, specialiserad på transformerande metoder som fokuserar på förändring, mindset och självkärlek. Känd för sin insiktsfulla synvinkel, och sitt sätt att påverka människor motiverande är hennes livssyfte att göra avtryck. Hennes inflytande sträcker sig till en livlig gemenskap med hundratals engagerade medlemmar som strävar efter att förbättra sina liv i Self Mastery Club. 

Genom sina kraftfulla onlineprogram har Nathalie befodrat tusentals människor, väglett individer att omforma sina liv och förverkliga sina långvariga ambitioner. Hennes expertis går bortom gränserna, tydligt i föreläsningar hållna för stora internationella företag, där hon har spelat en avgörande roll för att främja en solid grund för förbättrade arbetsmiljöer.

Denna professionella ledare visar genom exempel sin entreprenöriella förmåga. Nathalie förkroppsligar principerna hon förmedlar, vilket gör henne mer än bara en coach – hon är en äkta inspiration inom personlig och professionell utveckling.

Via sina sociala plattformar inspirerar hon dagligen människor till förändring och utmaning. Hon lever med övertygelsen att varje motgång är en möjlighet att växa och att kärlek är det mest kraftfulla som finns.

Välkommen in i vår värld av självledarskap!