Designa livet som du vill ha det

Var och en av våra tjänster är utformade för att hjälpa dig och tillhandahålla verktyg för din vardag. För att du ska bli den bästa mest sanna versionen av dig själv finns det ingen magisk piller, du behöver investera i dig själv med konsekvens och hängivenhet. Att skapa motivation för den typen av förändring är vår expertis. Vi erbjuder många olika sätt att arbeta med oss. Workshops, föreläsningar, personlig coaching, onlineprogram, retreats eller vårt medlemskap i Self Mastery Club.

Onlineprogram 

 

Luna-metoden

En steg-för-steg metod för att ge dig nyckeln till de verktyg du redan har inom dig. Det här är vad de glömde att lära dig om kvinnors hälsa, vad de misslyckades med att berätta för dig om din cykels inre kraftfulla potential.

Låt mig lära dig, så att du kan lära din vän, din syster eller din dotter. Så att hon aldrig behöver undra var i historien hon förlorade sin feminina kraft.

 

 

JAG ÄR REDO
66 DAYS

Gå med i Nathalies 66 DAYS - programmet som har förändrat flera hundra kvinnors liv. I en sluten gemenskap gör du din livsresa för att skapa det liv du drömmer om. Verktyg för livet, vänner för livet och den förändring du har väntat på. Det här är det mentala träningsprogrammet du har väntat på. 

 

 

YES! I'M IN!

“Alla kvinnor borde ha möjlighet
att gå denna!”

Alla kvinnor borde ha möjlighet att delta i det här programmet. Att få verktyg och kunskap för att leva efter din menstruationscykel ❤️ att allt är sammanlänkat och att Nathalie delar sin kunskap på ett så enkelt och inspirerande sätt gör det ännu mer magiskt 🌙

–  Jessica Lindén

Community

Bli en del av en exklusiv community dedikerad till personlig utveckling och självledarskap. Self Mastery Club erbjuder en omfattande plattform för att förändra ditt liv - inifrån och ut.  

  • Tillgång till vårt community
  • Livesändning - varje månad
  • Ljudbibliotek - meditationer, talks och #listenwhen
  • Worksheets
  • Onlineprogram
  • Utmaningar & guider

 

BERÄTTA MER ❤️

“I SMC finns allt och lite till”

Nämen dessa två människor har helt förändrat min syn på personlig utveckling! Från något som kändes stort, svårt och otroligt jobbigt till något jag nu arbetar med varje dag utan att känna mig överväldigad. I SMC finns allt och lite till, det är mer än en medlemstjänst det är ett community där vi alla hjälper och finns där för varandra. Jag hade inte vart här jag är idag utan Nathalie och Fille. Tack 🥰

–  Yasmine Murbäck Willén

 Privat Coachning

Ge dig ut på en transformationsresa med mig. Jag är en erfaren coach som specialiserar mig på förändring, biohacking och mindset. Lås upp din inre styrka, optimera ditt biologiska potential och skapa varaktig förändring. Genom djupa samtal, praktiska övningar och vetenskapligt beprövade tekniker kommer vi att övervinna hinder, skapa positiva vanor och uppnå dina personliga och professionella mål. Investera i dig själv, låt mig vara en guide till ett liv i balans, framgång och inre harmoni. Kontakta mig för mer information om hur jag jobbar med mina klienter. Jag tar emot klienter för coachning både privat och business. 

Maila mig på [email protected]