ETT MEDLEMSKAP UTÖVER DET VANLIGA

 

Förändring på dina villkor – Välkommen till Self Mastery Club

 

Bli en del av en exklusiv gemenskap dedikerad till personlig utveckling och självledarskap. Self Mastery Club erbjuder en heltäckande plattform för att transformera ditt liv – inifrån och ut.

 

JAG ÄR REDO

Låt oss hälsa dig välkommen

 
BLI MEDLEM

Kanske känner du dig fast...

Fast i en verklighet som du inte riktigt valde själv, där varje dag känns likadan som den föregående, utan någon verklig känsla av framsteg eller förändring? Många av oss kämpar med känslan av att vara fastlåsta – i våra jobb, personliga relationer eller till och med inom oss själva. Det är smärtsamt att känna att du inte lever upp till din fulla potential, att du är fångad i ett mönster av självkritik och osäkerhet som håller dig tillbaka från att verkligen blomstra.

Denna känsla av stagnation är ett utbrett problem i vårt moderna samhälle, förstärkt av en värld som ständigt ber oss att göra mer, vara mer och uppnå mer, ofta utan verktyg eller stöd för att faktiskt nå dit. Det leder till överväldigande stress, utbrändhet och en djup känsla av otillräcklighet. 

Många upplever också en känsla av isolering i sina strävanden efter personlig tillväxt, utan en tydlig vägledning eller en stödjande gemenskap som förstår deras unika utmaningar. Denna brist på  gemenskap gör det svårare att inspireras till förändring och att våga hålla i under resan av utveckling. 

Personligen har vi upplevt dessa känslor på djupet. Vi har känt oss överväldigade av att inte veta hur man bryter igenom barriärerna för personlig utveckling. Detta har drivit oss att skapa platsen vi själva inte kunde hitta – en plattform där likasinnade individer kan komma samman för att lära, växa och transformera sina liv tillsammans.

Men du, vi har dig!

Välkommen in i värmen... 

Vi vill att du ska komma loss från det som håller dig tillbaka. Det handlar inte om en tillfällig fix eller en snabb förändring. Lösningen ligger i en djupgående transformation av ditt sätt att tänka, känna och agera. En sådan förändring kräver tillgång till rätt verktyg, kunskap och en stödjande gemenskap som guidar dig genom processen. Låter det behagligt? Då har du kommit rätt. 

Allt innehåll i plattformen bygger på självledarskap, medveten närvaro och positiv psykologi. Den utrustar dig med förmågan att inte bara förstå och bryta igenom dina begränsande sanningar och beteendemönster, utan också att skapa och upprätthålla nya, mer stärkande vanor och tankesätt.

Genom att integrera dessa principer i ditt dagliga liv, börjar du se märkbara förändringar. Du blir helt enkelt mer målinriktad och harmonisk i ditt förhållningssätt till livet. Vår plattform är skräddarsydd för att leda dig genom denna transformationsprocess.

Vi har själva genomgått denna resa och sett otroliga förändringar i våra liv. Genom att engagera oss i de metoder och verktyg vi erbjuder, har vi upplevt förbättrad självkänsla, djupare relationer och en större känsla av syfte och närvaro. 

Tänk dig en värld där du känner dig helt tillfreds med vem du är, där du har verktygen för att hantera livets utmaningar med grace, och där du kontinuerligt växer och utvecklas. Detta är inte bara möjligt; det är inom räckhåll med rätt stöd och resurser.

Några av de fantastiska fördelarna du kommer att uppleva inkluderar:

 • En djupare förståelse för dina egna tankar och känslor, vilket möjliggör en kraftfull självinsikt och personlig tillväxt.
 • Förbättrade relationer genom ökad empati och kommunikationsförmåga.
 • En känsla av inre frid och balans, även i mötet med utmaningar och stress.
 • Ökad produktivitet och motivation mot att uppnå dina mål.

Så är du redo? Du är alltid ett beslut ifrån ett helt annat liv. Vår plattform kombinerar det bästa inom personlig utveckling med en lättillgänglig och stödjande gemenskap. 

Kom ihåg, förändringen börjar med dig – men du behöver inte gå den vägen ensam. 
Välkommen in i gemenskapen. 

Med varma hälsningar 
Nathalie & Filip 

Grundare av Self Mastery Club 

Vill du ha en sneak peek?

Här är vad som ingår...

Ljudbibliotek:

Meditationer, talks och #listenwhen

Vårt ljudbibliotek i Self Mastery Club är din ultimata resurs för personlig utveckling och emotionellt stöd, tillgänglig när som helst, var som helst. Det inkluderar:

 • Guidade Meditationer: För sinnesro och ökad självmedvetenhet. 
 • Motiverande Talks: Inspirerande sessioner för att väcka din inre drivkraft. 
 • Ljudspår #listenwhen: Specialanpassade spår för olika emotionella tillstånd, som "#listenwhen När du känner dig stressad". 

Vårt ljudbibliotek är designat för att vara din vän under din resa och kunna ge dig emotionellt stöd precis när du behöver det.

Workshops & Föreläsningar:

Self Mastery Class - varje månad

I hjärtat av Self Mastery Club ligger våra Self Mastery Classes – månatliga livesända workshops som är designade för att djupdyka i olika delar av personlig utveckling och självledarskap. Varje session är en unik möjlighet att lära sig nya strategier, verktyg och insikter som du kan tillämpa direkt i ditt liv för att uppnå verklig förändring.

 • Interaktion: Direkt engagemang med ledande experter inom personlig utveckling. Få svar på dina frågor och interagera med en likasinnad gemenskap.
 • Olika teman och gäster: Vi täcker allt från självkänsla till relationer, produktivitet och mindfulness. Med hjälp av gästande experter bjuds det på verktyg från olika områden.
 • Inspelade och tillgängliga: Missade du en liveklass? Inga problem. Alla sessions spelas in och görs tillgängliga i plattformen. Därmed kan du lära dig i din egen takt och återvända till innehållet när du behöver det mest.

Vi är så glada över att kunna erbjuda den här typen av workshops och föreläsningar som en del av ditt medlemskap. 

Worksheets:

Använd våra färdiga PDF:er för att utveckla ditt inre

En annan värdefull del av Self Mastery Club är våra worksheets i PDF-format, noggrant utformade för att fördjupa din förståelse och reflektion över dig själv och ditt liv. Dessa verktyg är skapade för att komplettera din personliga utvecklingsresa och erbjuda en praktisk metod för medvetenhet och reflektion.

 • Personlig insikt och reflektion: Varje worksheet är utformad för att vägleda dig genom självreflektion och insikt, vilket gör det möjligt för dig att utforska dina tankar, känslor, och beteendemönster på ett djupare plan. 
 • Målinriktad utveckling: Med fokus på olika teman och områden, från självkärlek och målsättning till hantering av stress och relationer, erbjuder dessa worksheets riktade övningar och frågor.
 • Flexibelt och användarvänligt: Tillgängligheten att skriva ut dessa worksheets innebär att du kan arbeta med dem var och när som helst, oavsett om du föredrar att reflektera i lugn och ro hemma eller under en paus när du är på
  språng.

Våra worksheets är mer än bara papper och bläck; de är en bro till djupare självförståelse och meningsfull förändring.

Onlineprogram:

Utvecklas på djupet i din egen takt med hjälp av våra program 


Som medlem i Self Mastery Club får du exklusiv tillgång till en rad omfattande onlineprogram som är inkluderade i ditt medlemskap. Dessa handplockade program är designade för att adressera specifika områden av personlig utveckling, relationer, och självförbättring, vilket ger dig verktygen och kunskapen du behöver för att uppnå märkbara förändringar i ditt liv.

 • Öka din självkärlek på 14 dagar: Detta program är skapat för att hjälpa dig att upptäcka och omfamna din inre styrka och ditt värde. Genom dagliga övningar, reflektioner lär du dig att odla en djupare känsla av självkärlek och självacceptans.
 • Boosta ditt barns självkänsla: Detta program erbjuder föräldrar och vårdnadshavare verktygen för att stödja sina barns emotionella välbefinnande och självkänsla. Genom coachande verktyg och aktiviteter, får du lära dig hur du kan uppmuntra positiv självbildoch ett growth mindset hos dina barn.
 • Boosta din relation på 30 dagar: Detta program är designat för par som vill förnya och fördjupa sin relation. Med en blandning av guidade diskussioner, parövningar och kommunikationstekniker, tar ni gemensamt steg mot en starkare, mer harmonisk relation.

Vår plattform är en plats där du inte bara hittar inspiration och motivation, utan också konkreta verktyg för att göra varaktiga förändringar. Vi vill se dig lyckas!

Utmaningar & Guider:

Verktyg för dig där livet är just nu

Inom Self Mastery Club erbjuder vi en särskild sektion kallad "Utmaningar & Guider", som är utformad för att ge medlemmarna praktiska verktyg och strategier för specifika områden i livet. 

 • Dopamin-Detox: I en värld där omedelbar tillfredsställelse ofta är normen, erbjuder vår dopamin-detox en väg till återställning. Genom att minska beroendet av snabba "kickar", hjälper denna utmaning dig att få tillbaka din motivation.
 • Reconnect Guide för par: Efter ett gräl kan det vara svårt att veta hur man hittar tillbaka till varandra. Vår reconnect guide för par erbjuder konkreta steg för att överbrygga klyftor och stärka er relation. 
 • Media Plan för familjer: Att navigera i skärmtid kan vara en utmaning för många familjer. Vår media plan ger en strukturerad strategi för att skapa balanserade skärmvanor, främja digital hälsa och uppmuntra till mer kvalitetstid tillsammans. 
Self Mastery Podcast:
Som medlem väljer du ämne och har tillgång till exklusivt material

Som medlem i Self Mastery Club får du exklusiva förmåner kopplade till vår Self Mastery Podcast, inklusive:

 • Extramaterial efter avsnitt: Tillgång till specialmaterial som kompletterar poddavsnitten, med fördjupade insikter och praktiska övningar. 

 • Påverka innehållet: Möjligheten att bidra med idéer och förslag för framtida avsnitt, vilket ger dig en direkt roll i poddens utveckling. 

 • Delta i livepodd: 
  Exklusiv inbjudan till liveinspelningar med Q&A-sessioner, där du kan uppleva podden live och interagera med oss. Members only.

Med dessa förmåner blir du inte bara en lyssnare utan en aktiv del av Self Mastery Podcast. 

Community:

Bli en del av gemenskapen

Self Mastery Club:s medlemscommunity är en kärnpunkt där passionerade individer samlas för personlig utveckling och självförbättring. Här hittar du vänner för livet, men också:

 • Meningsfulla konversationer: Engagera dig i djupgående diskussioner, få stöd och dela erfarenheter med likasinnade. 

 • Nätverk och vänskap: Bygg värdefulla relationer och utöka ditt nätverk med personer som delar ditt sätt att nyfiket se på världen. 

 • Exklusiva inbjudan: Som medlem i Self Mastery Club får du en inbjudan till vår årliga Dinner Experience (kostnad tillkommer).

Detta community är din plats för inspiration, vägledning och tillhörighet. Nu är det din tur. 

JAG ÄR REDO

Nu är det dags

Välj den betalning som passar dig bäst:

Bäst värde

2490 kr

Ett års medlemskap

Spara 498 kr när du betalar för hela året idag

BLI MEDLEM

Mest flexibel

249 kr

En månads medlemskap

Ingen bindningstid - Avsluta när du vill

BLI MEDLEM
Frågor?

Vanliga frågor och svar